Verre reizen : aanzetten tot maatschappelijke bewustwording vanuit trainingen voor COC-voorlichters - Vandelden, Han; Tamminga, Paul (Amsterdam : COC, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure