Nieuwe arbeidsvormen aan de lopende band : verslag van een field trip naar Saturn, NUMMI en Ford Atlanta - Van Hootegem, Geert; Janssens, Frank (Leuven Leuven : KUL Steunpunt Werkgelegenheid Arbeid Vorming, 1993)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: arbeidsorganisatie; auto-industrie