Nog over Lucien Jottrand - Kuypers, J. (Gent : Koninklijke Vlaamse Academie voor Taal- en Letterkunde, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Kuypers, Julien, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Brochure
Keywords: Jottrand, Lucien