Kinderliederen [Bladmuziek] : twaalfde reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1952)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Vijf dikke Boeren
Mejuffer Hen
Meester Haan
Heer Kikker
De Boer en de Gansjes
Boer Teun
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen