Kinderliederen [Bladmuziek] : elfde reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1952)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Jan Knuppelman
Het Klokje
Dokus
Roze Roze Reie
Smeken Smee
Hoe heerlijk is het buiten
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen