Kinderliederen [Bladmuziek] : tiende reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1926)
Deze publicatie bevat volgende liederen
En waren de menschen
Wiegelied
De Stoet
De Torenhaan van Dederham
Het Erfprinsje van Bibelabon
Bevallig Vogelken
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen