Kinderliederen [Bladmuziek] : negende reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1926)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Polleke Plek
Van een muisje
De Kat op 't dekselken
Hop, mijn Paardeken
Bim-bam-beieren
Trommelstokken! Trommelvel!
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen