Transseksualiteit : een multidisciplinaire moraaltheologische verkenning - Debel, Lies (Leuven : KUL, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Onderzoeksscriptie tot verkrijging van de graad van Licentiaat in de Godgeleerdheid
Nederlands
Monografie
Keywords: transseksualiteit