Aidsvoorlichting en jongeren : een theoretisch onder zoek over Den Vrijen Courant - Tiggelovend, Ingrid (Berchem : Jeugddienst Informatie & Preventie, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie