Maarten heeft twee mama's : educatieve map: integratie van het holebithema in het lager onderwijs - Stessens, Mieke; Van Isterbeek, Kyra; Dumon, Eva (Gent : Holebifederatie, 2005)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie