Drei keuninge liekes [Bladmuziek] - Lundström, John (Antwerpen : C. de Vries-Brouwers, 1984)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Sterrelied
Diezeke was er gebore
Die sterre bleef staan
Wij zen zo arm as 'n luis
3 keuninge lieke
Ze ware gedreie te same
Ons starreke draaide
Drei sloebers
Drei keuninge reeje te peerd
Genummerd exemplaar : nr 539
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen