Gay men and the sexual history of the political left - Hekma, Gert; Oosterhuis, Harry; Steakley, James D. (New York : Harrington Park Press, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)ook uitgegeven als Journal of Homosexuality 29(1995) 2-4
Engels
Monografie