De dansdeel [Bladmuziek] : volksdansbundel nr 5 : rei- en volksdansen voor kinderen van 4 tot 14 jaar - Hofman, Huig ([S.l] : Volksdanscentrale, 1956)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Dansen in een kring
Daar liep een oude vrouw
Van de droge haring
Papegaai is ziek
De wasvrouwtjes
Mie Smet
'k Moet dwalen
Het eendje
Het speculazen ventje
Klein kapoentje
Peperbolleke
Zus en broer
De carrousel
De poppenkraam
De drie oudjes
Rijpe Gerst
Het huisje in een schoen
Paardje, mijn paardje
Het hobbelpaardje
Joego
Kievitsdans
Lammelot
Keurig Liesje
Kleine tral
Kolo
Poesje mauw
Wulkadans
Het carillon
Lentedans
Tom Tommelman
De Zeeuwse rei
Jager Wannes
Mieke Stout
Almose kermisse
Driekussenman
Jan Speelman
Rondinella
Miek, willen w'eens dansen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren