De vrolijke kring [Bladmuziek] : een bundel kinder- en jongensdansen - van Doorn-Last, Femke (Purmerend : Muusses, J., 1955)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Robinson
Zibolie
Drie oude ventjes
Slingerdans
Schaatsdans
De Rhone
Het weefgetouw
De specht
Het Carillon van Duinkerken
De slak
Meisje ga je mee???
Molentjesdans
Vlaamse zevensrpong
Jibidi
Kampvuurdans
Volg me maar
Het straatje
De schoenlapper
Bij de bank voorbie!
Monaco
Ronde van St. Jan
Gymnaska
De matroos
Mutsendans
Wijnoogstdans
Sjerpendans
Dans om de stok
Hurkendans
De dansende ridder
Boksdans
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren