De jaarkring - Hofman, Huig; De Vos, J. ([S.l].)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Cramignon
Farandole
Processiedans van Gisburn
Processiedans van Castleton
Duitse Meiboomdans
Engelse Meipaaldans
Franse lintendans
Tiroolse Meipaaldans
Dans om de Meiboom
Vreugdevuurdans
Maaiersdans
Oogstdans
Dans om de oogstkrans
Noorse ballade
De weefstoel
Fakkeldans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen