De dansdeel [Bladmuziek] : bundel VII : traditionele volksdansen voor jongens, gerangschikt naar graad van moeilijkheid - Hoffman, Huig; Milio, René ([S.l] : Volksdanscentrale, 1959)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De overmoedige
De rakkers
Herdersdans
Oudemannendans
De eerstgeborene
Tuimeldans
Dans op de hurken
't Kleermakerken
Kleine Jan
Mutsendans
Ossendrijversdans
Sjerpendans
Schelmendans
Gouden aren
Struikroversdans
Het molenrad
Strijdersdans
De vrolijke kring
De smidsgezellen
Hora
San(t) - Ferriol
Het eensmanspaadje
De Bremstampers
Charley
Schuhplattler
De Schotse flikker
De kunstenmakers
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen