De dansdeel [Bladmuziek] : bundel IV : nieuwe reeks volksdansen - Hoffman, Huig; Milio, René ([S.l] : Volksdanscentrale, 1954)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Jan Speelman
Kleine Schots
Boerenbruiloft
Zweedse klapdans
'n Leuke jongen
Parijse polka
Meisje, was je...
Zonnebloem
Tweelingszusters
Soldatenvreugd
Oosterse prinses
Muurbloem
Schotse wals
Driesprong
De bisschop
Stokjes oprapen
Mollen of kruisen
Schotse muts
De doedelzak
Meisje aan het venster
Meibloesem
Grote ronde
Om de pereboom
Appeltjes van Oranje
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen