De dansdeel [Bladmuziek] bundel III - Hofman, Huig; Milio, René ([S.l] : Volksdanscentrale, 1952)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Groet u allegaar
Lilli Burlero
Sultana
Goed geluimd
Het zeilschip
Ho, man, ho!
Zwierig en vinnig
Het veldfeest
De werveling
Zo is er maar eentje
Nieuw-Holland
Esmeralda
Klepperwals
De kegelaar
De horlepiep
Gort met stroop
Zweedse mallemolen
Zweedse maskerade
Gotland-Quadrille
Elfen-quadrille
Meisje, was je...
Franse wals
Grote kringwals
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren