De dansdeel [Bladmuziek] bundel II : volksdansen voor gevorderden gerangschikt naar graad van moeilijkheid - Hofman, Huig; Milio, René ([S.l] : Volksdanscentrale, 1956)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Jager Wannes
Hopprocessie
Vierkantdans
Vierkante acht
Piepkenduik
Tampet
Het duivelspaard
Hakke-tone
Grote tral
Duitse wals
Vrolijke melkmeisjes
Kontra mit plu
Jan Klaassen
Spaanse wals
De kolom
Menuet-wals
Mieke, willen w'eens dansen
Kleuterbos
Ter kameren
Stopgalop
Het meisje uit het noorden
Spitfire
De windmolen
Malpertuus
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren