De dansdeel [Bladmuziek] : bundel I : Volksdansen voor aanvangers gerangschikt per graad van moeilijkheid - Hoffman, Huig; Milio, René ([S.l] : Volksdanscentrale, 1956)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Zeeuwe rei
Ringelrei
Lange acht
Normandische ronde
Mieke Stout
Rondinella
De galop van Winster
Almelose kermisse
Rijnlandse
Wij gaan nog niet naar huis
Bekedorfer
Broeder Lazarus
Kerstklokken
Driekusman
Tovercirkel
De rozelaar
Vlinderdans
Vlinderdans
Zoete kater
Erwtjes plukken
Eekhoorntjesdans
Schoon lief
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen