Een muze op Lesbos : een geschiedenis van Atthis en haar relatie met de holebi- en vrouwenbeweging - Janssen, Kate (Leuven : KUL, 2014)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: holebi-bewegingen; vrouwenbeweging