De werkplaats en de stopwatch : over taylorisme, fordisme en massaproduktie - Coriat, Benjamin (Amsterdam : Van Gennep, 1981)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: arbeidsorganisatie