Enfants travailleurs, enfances volées. - Molina, Javier Aguilar; Boutron, Isabelle; Crabbé, Carole; d'Hoop, Roland; Evrard, Nicolas; Legrand, Nathalie; Melebeck, Benoît (Bruxelles : Colophon, 2001)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: kinderarbeid; kindermishandeling; derde wereld; Peru