Die Klassentheorie von Marx und Engels - Mauke, Michael (Köln Frankfurt am Main : Europäische Verlagsanstalt, 1977)
Bibliotheek François Vercammen
Duits
Monografie
Keywords: Marx, Karl; Engels, Friedrich; sociale groepen; klassenstrijd