Friedrich Engels : eine Biographie : Friedrich Engels in seiner Frühzeit - Mayer, Gustav (Frankfurt am Main : Ullstein, 1975)
Bibliotheek François Vercammen
Duits
Meerdelige publicatie
Keywords: Engels, Friedrich