La valeur d'usage chez Karl Marx - Roland, Gérard (Bruxelles : Editions de l'Université de Bruxelles, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Marx, Karl; marxistische economie; waardetheorieën