Beelden die blijven : internationale fototentoonstelling toegepaste sociale fotografie Dacca-Loft Kasteelstraat 74, Temse. - Anders 23 Fotografen Collectief (Temse : Anders 23, 2013)
Fotografisch werk van het Fotografencollectief Anders 23 Temse, Nederlandse sociale fotografie, Koepelorganisatie Deutsche Arbeiterfotografen, Fixatief Gent, Brandpunt 23 Antwerpen, Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, Luc Janssens, Eddy Roose en Boelwerffoto's van Jean Marie Baudour
Pixels 2013 - speciale editie
Nederlands
Brochure
Keywords: sociale fotografie; Temse