Het socialisme aan den vooravond van den wereldoorlog 1914-1918 : derde deel - van Ravesteyn, Willem (Amsterdam : Van Kampen & Zoon, 1960)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie