Verslag over het 52e Congres : Brussel 16 & 17 november 1935. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Brussel : BWP, 1935)
Deze publicatie bevat : Rede van kameraad Missiaen (blz 52), Rede van De Bruyne (blz 68), Rede van Spaak (blz 69), Rede van G. Laroche (blz 73), Rede van Hendrik de Man (blz 81), Gyst. Balthazar zet het standpunt uiteen der Gentsche Federatie (blz 94), Jozef Vandevelde pleit voor de gemeentebelangen (blz 96) , Tusschenkomst van Leon Matagne (blz 97), Rede van max Buset (blz 108), Redevoering van Emile Vandervelde (blz 117), Rede van kameraad Anseele (junior) (blz 126)
Nederlands
Brochure
Keywords: congressen; verslagen