Holebipioniers : drie methodieken voor het holebi- en transgenderthema in de laatste graad van het secundair onderwijs - Nelissen, Leonie; Het Roze Huis (Antwerpen : Het Roze Huis.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure