Zij zij & hij hij : lessuggesties bij boeken over holebi's voor kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs - Plichart, Ilona (Antwerpen : Leesweb, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie