Streven naar gelijke kansen voor een 'holebicultuur en -erfgoed' in de Vlaamse samenleving - Van den Heuvel, Dimitri (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure