Heeft u al een plan B? Ik wel! Een nieuwe werking opzetten bij Wel Jong Niet Hetero, gebaseerd op verschillende invalshoeken - De Grauwe, Ellen (Gent : Arteveldehogeschool, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie