Dialectiek zonder dogma : natuurwetenschap contra communistische ideologie - Havemann, Robert (Utrecht Antwerpen : Het Spectrum, 1966)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: communisme; filosofie; natuurwetenschappen; dialectisch materialisme