Congresboek van de vierde landelijke jaarmarkt voor lesbische en homostudies op vrijdag 12 april 1985 - Sengers, Wijnand (Rotterdam : Erasmus Universiteit, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie