Het absurde socialisme : twee essays gevolgd door een polemiek met Slawomir Mrozek - Kolakowski, Leszek (Amsterdam : Kritiese Biblioteek, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Kritiese biblioteek
Nederlands
Monografie