Rede en slotwoord van de eerste sekretaris van het Centraal Comité van de CPSU op het buitengewone 21e partijcongres - Chroesjtsjov, Nikita (Den Haag : Ambassade der USSR, 1959)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie