Jan Pierwiet [Bladmuziek] : 'n bundel liedjes - Wolsey, Boy (Assen : Van Gorcum & Comp., 1952)
Deze publicatie bevat volgende liederen : Ontwaakt - Bij 't krieken der dagen - Meimorgen - Wordt wakker! - Des zomers - Goede morgen - O, klaag toch niet - Vaarwel- De koekoek - Beurt onze vlaggen... - G'lijck den grootsten rapsack - De fiere pinksterblom - Trek er op uit! - De paden op, de lanen in - Uit der grauwe dagen grauwe zorgen - Als wij schrijden... - Trekt uit - Sarie Marais - Het zonlicht tegemoet - Lieve lente - Makkers op! - De Wielewaal - Wat is de wereld wijd - De zwerver - 't Ros Beyaard - Klaas, die sprak zijn moeder aan - Vacanteilied - Wij zijn jong - Scheresliep - Den uil - Des winters als het regent - Jan Hinnerik - Te Kieldrecht - Het voorjaar - Een vreemde, arme snuiter - Broeders, verheft u - De drie ruitertjes - De blauwe strijders - Bakmars - Het zou een jager - Viva la musica - Daar was een sneeuwwit vogeltje - Die mei plezant - Het molentje - Het nestje - Wijs mij dat bloemke blauwe - De kerk in het bos - Klokke Roeland - Frans kathedralen - De grouster weagen - Schoon lieveken - Ain boer - een enkel, duivels wijf - Den mei die is geplant - Hé, daar! - Merk toch hoe sterk - Voorwaarts - Anne Marieken - De laatste loodjes - Wandelsport - 't Is meie! - Laat ons juichen - In de regen - Uni sunt gaudia - Tidings in Bethlehem - Hoog op de gele wagen - Hoch auf dem gelben wagen - De gedachten zijn vrij - Uhu heute neu - Jan Pierwiet - De trommelaar - Wat zullen onze patriotjes eten - Willen wij 't haasken hµjagen - Een alleen... - Daar nu het feeest van Pasen is - Alleluja - Het kwezelken - Huisvader - Spotliedje - Molenaarstjes wind - Nen boer uit Zwitserland - Brio - Vedeldi Vedeldei - Daar vaart een man op zee - Een kalemanden rok - Springt op en toon je schoen - Wij zijn al bijeen - Daar ging een meid om water uit - De vastenavond die komt an - Sanctus - Ik kwam lest over een berg gegaan - Trara, zo blazen de jagers - Wij zijn gebroeders - Daar was een kwezeltje - Vier weverkens - Vlammen, laait op! - Driekoningenleid - Boerenbruiloft - Brave vader - Een meisje van
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen