Alles wat je altijd al wilde weten over transgenders maar nooit durfde te vragen - Bambust, Fran; Mills, Kenneth (Brussel : Gelijke Kansen in Vlaanderen, 2013)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure