Als wij zingen [Bladmuziek] : liedboek. ([S.l].)
Deze brochure bevat volgende liederen
A la claire fontaine
Aux marches du palais
Le pont de Nantes
Les feuilles mortes
Le chiffon rouge
Le chant du partisan
Un deux trios
La carmagnole
Ca ira
Le temps des cerises
La canaille
Les mains blanches
Les canuts
La quête
Na me quitte pas
Bandiera Rossa
Guatenamera
De gedachten zijn vrij
Bella Ciao
Broeders verheft u
Solidariteitslied
ABVV mars
De internationale
Mariannelied
O-li-ola
De jonge garde
Socialistenmars
Kameraadschapslied
Links twee drie
Zij die niet slapen
Lied der bannelingen
De weverij
Waar bleeft ge gisteravond
O fataliteit
De lange weg
De vlieger
Jesus redt
Mens durf te leven
Solidarity forever
Famous blue raincoat
Nederlands
Frans
Engels
Bladmuziek
Keywords: liederen