De democratische beweging in de Sovjetunie : documenten - Bezemer, J.W.; Van Den Heuvel, M.P. (Amsterdam : De Bezige Bij, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: democratie; Sovjet-Unie.