BSP federatie Gent-Eeklo : voorbereiding ideologisch congres 9.11.1974. - BSP-federatie Gent-Eeklo (Gent : BSP-federatie Gent-Eeklo, 1974)
Deze brochure bevat o.a. volgende onderdelen
De beginselverklaring van de scoialistische internationale Frankfurt 1951
Beginselverklaring van Quaregnon (1894) : hernomen in 1923 en in 1945
Nederlands
Brochure