Een nieuw programma voor de PVDA - Vandenbroucke, Danny; Gounet, Thomas (Brussel : IMAST, 1997)
Deze publicatie bevat volgende ondertitels
Studiewerk en voorbereiding van een nieuw programma van de PVDA / Danny Vandenbroucke
Over de onderwaardering van de studie in de PVDA / Thomas Gounet
Programma van de Communistische Internationale (Goedgekeurd door het VIe Wereldcongres op 1 september 1928 in Moskou)
Programma van de Communistische Partij van Griekenland : aangenomen door het XVe Congres - mei 1996
Nederlands
Monografie
Keywords: PVDA