De Sovjet-Unie van 1991 tot 1996 - Martens, Ludo; Bossuyt, Jef (Brussel : IMAST, 1996)
Deze publicatie bevat volgende ondertitels
1991 : de Sovjet-Unie spat uiteen, Bush leidt de dans / Ludo Martens
1993 : een hallucinante catastrofe / Ludo Martens
1996 : verkiezingsklucht in een verwoest land : het Westen laat een lijk verkiezen / Ludo Martens en Jef Bossuyt
Nederlands
Monografie
Keywords: 1991 - 1996.; Sovjet-Unie.