De geschiedenis van de kat en de gele limonade : 105 jaar goed leven in een Aalsterse volkswijk (1977-1991) : de kat en de gelen - Louis, Jan (Aalst : De Vrije Meningsuiting, 1992)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Het naaimachien
De cinema
Nederlands
Brochure
Keywords: 1877 - 1991.; stadswijken; liederen; Aalst