Moeder, zeg ook eens wat - Vonk, Josephine (Amsterdam : Querido, 1979)
Deze brochure bevat volgende gedichten
Weg met de letterslet
Klein verschil
Een gevoel
Vaders ontluistering
Onder de theemuts
Éducation permanente
Alleen
Lijfstraf
Wanhoop
En daarmee uit
Denk Dat vooral niet
Kijk maar in de kaartenbak onder Assertiviteit
Babbels
We zijn er nog lang niet, meiden
Shit
Reisgenoten
Eigentijds kijkplezier
Doorzonprincipes
Maatschappijkennis
Nijd
Een genoegen
Een ander soort slaapkamergehiem
Eenakter
Het gildewezen
Een kater
Nederlands
Brochure
Keywords: poëzie