Kinderindoctrinatieboek : een discussieboek met ideeën en tips voor mensen die hun manier van omgaan met en opvoeden van kinderen willen onderzoeken en veranderen - Vestin, Frances ('s-Gravenhage : Stichting Uitgeverij NSVH, 1970)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie