Vrouwentaal en mannenpraat : verschillen in taalgebruik en taalgedrag in relatie tot de maatschappelijke rolverdeling - Brouwer, Dédé; Gerritsen, Marinel; de Haan, Dorian (Amsterdam : Van Gennep, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie