Hoofdmomenten in de seksuologie : Leuvense cahiers voor seksuologie nr. 4 - De Wolf, Michel; Pieters, Léa; Verhulst, Johan (Kapellen : De Nederlandsche Boekhandel, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie