De weg die voor ons ligt - Gates, Bill (Antwerpen : Kritak, 1995)
Bibliotheek François Vercammen
Op de voorpagina: De baanbrekende visie van Microsoft-topman Bill Gates op de informatiesnelweg en de gevolgen daarvan voor onderwijs, entertainment, politiek en business. Een boek voor iedereen die wil meedenken over de toekomst.
Nederlands
Monografie
Keywords: automatisering; informatiesnelweg